Mám nápad...Mohli by sme zrobit COUNTERSTRIKE 1.6 EASYWAR ligu... Bolo by to fajn...veľa z vás hrá túto hru Hrali by sme buď LANKOM cez hamachi Potreba CSKO bez nainsštalovaného NON STEAMU ... Alebo by sme niekde pohľadali server majteľa toho serveru...a vytvorili neaké tie EASYWAR klany a dali CW/TG ... Myslím že by to bol dobrý nápad...x) A keby to malo úspech mohli by sme tieto turnaje v CS opakovať ... Dúfam že k tomu budú dobré ohlasy u vedúcich fóra ale aj u uživateľov fóra ...
Predmet príspevku: Re: Easywar CounterStrike 1.6 LIGA
Napísal: 22 Mar 2009, 02:25
Power User
Registrovaný: 18 Jún 2006, 18:27 Príspevky: 1920 Bydlisko: Chicago Illinois
chlape, toto je warez fórum a nie cs portál ani si nevieš predstaviť, koľko je s tým roboty, okolo cs turnajov. Robil som 1 (nie tu na ew) a dalo to zabrať...Takže nemyslím, že je to zrealizovateľné...
Napísal: 22 Mar 2009, 02:34
Administrátor
realizovateľné je ale ako to tu uz blackshare povedal dakto by sa toho musel chytit a zorganizovat to + bolo by vhodne kupit jeden public pre ew. Premňa je otázka či 1.6 alebo Source.
Napísal: 22 Mar 2009, 13:52
Lammer
Ja si myslím že kupovať nič netreba...Stačia nám lan servery a ako tu poweruser povedal...myslím že on by sa s tým tak či tak nebabral .. tak neviem čo tu to hovorí...komu sa s tým bude chcieť pobabarať (ako mne) tak sa s tým babrať bude...Ďalej...Niesme cs portál xD to ja viem...ale ste forum...a správne forum ma vždy na propagáciu neaké akcie...no tak si ešte počkajme na niekoho z vyššieho vedenia.. ale zatial je to od uživatelov a vedenia 60% na 40% pre moju stranu...myslím žeby sa zapojilo veľa ľudí veď ovládať take niečo ako hamachi vie každý ... A dá sa nájsť aj voľny server alebo niekoho poprosiť aby nam zarezervoval server za neakú protislužbu...(to by som zariadil) .. tak odpovedajte dalej...
Napísal: 22 Mar 2009, 22:23
Power User
Registrovaný: 18 Jún 2006, 18:27 Príspevky: 1920 Bydlisko: Chicago Illinois
kupovať cs 1.6 pub je v tejto dobe chyba public servery sú poloprázdne, hlavne po nedávnom prejdení na protocol 48 ide o to, ak má server protocol 47, tak si steam hráči nezahrajú
ako vedel by som pre ew zohnať za dobrú cenu kvalitný server ale je to zbytočnosť keby ste zorganizovali nejaký ten turnaj, tak požičať server nieje problém to vám zabezpečiť viem
ak niečo zorganizujete, stačí sa ozvať ja bohužiaľ na organizačné veci nemám čas ale server pre ew zabezpečím stačí ss písnuť
No ja mam tiez oto zaujem. Som fanusik CS a by som bol rad keby sa tu nieco take zorganizovalo. Vsak tu bol aj predtym server ale nejak vymizol. V skratke mam o to tiez zaujem o CS. A tu stranku ci coto robis sa ako vola. Ak by tu niekto potreboval pomoc tak som tu(ale tym nemyslim ze nieco budem platit)
Užívatelia prehlaidávajú toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Upozornenie: žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri.
Autor stránky neberie žiadnu zodpovednosť za príspevky odoslané uživateľmi. Nepoužívajte
tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkoľvek materiálov, ku ktorým nemáte
legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednosť
Autor stránky odmieta akúkoľvek zodpovednosť za prípadne porušovanie zákonov.
Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.