Zoznam DVD filmov možných na uplaod každé DVD má minimálne CZ/SK titulky, príp. audio Uploadujem iba na RapidShare V prípade informácií okolo DVD(menu, bonusy, stopy zvukové, titulkové) píšte SZ Prípade záujmu píšte do témy
100 horúcich tygríc 100 sladkých dievčat 7 sekúnd Absolútne scary Amytwile horor/ 3,15 zomrieš Autá Batman begins Batman: Dark Knigth Bazén Bitka o Midway Bournov mýtus Cesta do stredu Zeme Constantine Čierni baróni Čiernočierna tma 2/Chronicles of the Riddick Deja vu Deuce bigalov 2 Divoké kočky Do hlbiny Dom voskových figurín Fantastická štvorka Ghost Rider Gladiátor Hady v lietadle Harry potter a ohnivá čaša(4) Hellboy2:Zlatá armáda Hiešny tanec 2 Hlava 22 Ice age / Doba ľadová Indiana Jones4:Kráľovstvo kryštálovej lebky Jak se krotí krokodíly Kamarazovci Karcoolka Kill Bill 2 Klub sráčov Kráľ Artuš Kráľovstvo nebeské Kroniky narnie: Lev, šatník a čarodejnica Kroniky narnie: Princ Kaspián Kuriér 2 Lemra lemravá Let ´s Dance Liga výnimočných Lovci myšlienok Lovci pokladov Lovecká sezona Lúpež po taliansky/ Italian job Madagaskar Mamma Mia Million dollar baby Moderná popoluška Mr. and Mrs. Smith Mumia3:Hrob dračieho cisára Náš vodca Nenávisť Nezabudnuteľná cesta Nezvratný osud 1 Nezvratný osud 3 Nočná Hliadka Obdchodník so smrťou Ochranca(Cumlikátor) Ostrov Pearl Harbor Periskop nahor a nadol Piráti z Karibiku 2:Truhlica mŕtveho muža Policajti na baterky Prci, pci,pcičky 3 – svadba Prci, pci,pcičky 4 – Na tábore Prežili sme Ardeny Príbehy obyčajného šialenstva Pupendo Purpurové rieky 2 Roboti Rrrrrrrrrrr Rychle a zbesile 2 Satan prichádza Shrek 1 Shrek 2 Shrek 3 Star wars 3: Pomsta Sithov Stargate SG1:Arkh of Truth /Archa pravdy Stargate SG1:Continuum / Návrat Street Kings Svokor je lotor 2 Sweeney Todd:Diabolský holič z Elm Street Šílenci na prknech Taxi 4 Ťažká váha Terminál Texaský masaker motorovou pílou The Dukes of Hazard/ Majstri hazardu The Dukes of Hazard2:The Beginnig/ Majstri hazardu2: Začiatok Training Day Účastníci zájazdu Údolie tieňov Utrhnutý z reťaze Van Helsing Vikingovia/13th warrior WALLRE Wanted XXX 2 Za plotom Zahúlime, uvidíme Zločin je extrémny šport Žaba k zulíbaní Iron Man Hancock 300: Bitka u Termopyl Flyboys: Rytieri nebies Ospalá diera 60 sekúnd Boj/War Oko dravca Bournovo ultimátum Ja Robot Nepriateľ pred bránami Skala Jumper Upload bude hotový najneskôr do dvoch týždňov od požiadania Rapid mi totiž nepustí uplaod viac ako 2Mbits/s
Naposledy upravil bohus.05 dňa 03 Apr 2009, 19:31, celkovo upravené 1
Predmet príspevku: Re: Upload list DVD filmov by bohus.05
Napísal: 31 Mar 2009, 10:26
Medium Downloader
bohužiaľ toto DVD mám iba s CZ a En dabingom mal som aj so slovenským dabingom ale pri takejto zbierke si nemôžem všetko ustrážiť na poriadku(navyše ako študent VŠ nemám tiež čas všetko si kontrolovať )
Takže ešte pridávam ponuku na seriály Platí to isté čo v prvom príspevku ako rapid, doba, čas dokedy
Stargate Sg-1[CZ dub] 1.-8. séria Stargate Sg-1[EN/CZ multidub + CZ sub] 9 - 10. séria Stargate Atlantis [EN dub + CZ sub] 1.- 5. séria Battle Star Galactica [EN dub + CZ sub] Pilot - 1. - 2 . séria - Resistance webepisodes - 3. séria - Flashbacks - 4. séria Upload odložený na neurčito Gilmore girls [CZ dub] 1- 6. séria Upload hotový Gilmore girls [EN dub + CZ sub] 7. séria Upload hotový Prison Break [EN dub + SK sub] 1- 2. séria Two and half man [EN dub+CZ sub] 1, 6 séria Two and half man [CZ sub] 2. - 5. séria
ja viem že tých seriálov nie je veľa ale aspoň sú kompletné a aj vcelku dobrej kvalite
Naposledy upravil bohus.05 dňa 15 Júl 2009, 15:31, celkovo upravené 2
Ja by som mal zaujem ak sa da o DVD5 format serialu Stargate Sg-1 seria 7.,8.,9. a 10., kde to mozem najst, resp. mozete mi poslat linky na tieto serie na rapidshare ? Vopred dakujem za odpoved
Užívatelia prehlaidávajú toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Upozornenie: žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri.
Autor stránky neberie žiadnu zodpovednosť za príspevky odoslané uživateľmi. Nepoužívajte
tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkoľvek materiálov, ku ktorým nemáte
legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednosť
Autor stránky odmieta akúkoľvek zodpovednosť za prípadne porušovanie zákonov.
Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.