takze upujem na tieto serveri: netload.in, rapidshare.com, edisk.cz, hellshare.com, upnito.sk, czshare.com, filefactory.com, uloz.to, uploaded.to, depositfiles.com, nahraj.cz, megaupload.com zabalujem vo winrar 3.51, heslo neni ziadne, mozete dalej posielat moje upy a uverejnovat ich takze vyberte si film a na ktory server upnut
moje filmy, skoro vsetky v cz, ked tak v sk ale to iba par: 10 veci co na tebe nenavidim 100% blond 27 satu 300 bytka pri termopylach 40 rokov panic 8 mile 88 minut A co kdyz je to pravda Ace Ventura 1 Ace Ventura 2 Agent Cody Banks Agent v sukni 2 Alenka v krajine zazrakov Ali G - In da house Alien vs. Predator Alpha dog Alvin a Chipmunkovia Americka kliatba Asterix a Olympijse hry Auta Az do dna Bambi Beowulf - Kral barbaru Bezva vejska Blazniva olympiada Blazniva skola Blaznivej sejf Blaznivy tabor Blaznovo zlato Blondata a Blondatejsi Blue crush Boogeyman 1,2 Bourneovo ultimatum Brat medved 2 Bratz Bravo girls! 1 Bravo girls! 2 Bravo girls! Again Bublinak Bulsit Bumbo Carovny kolotoc Cista dusa Cista prace Clerks 2 - muzi za pultem Da vinciho kod Dakujeme, ze fajcite Daleko od ni Dami alebo nedami Date movie December boy Dennik princeznej 1 Dennik princeznej 2 Diablov dazd Diabolsky santa - DVD Divna seslost Divocaci Divocina Divoka noc Divoke vlny Dlouha cesta Doba ladova Doba ladova 2 Dokaz mi vinu Dokonaly chlap Dr. Dolittle 3 Dr. Dolittle 4 Dracula 2000 Epic Movie Eragon Eurotrip Evan vsemohuci Extremna seznamka Fantasticka stvorka 2 Fort je lotr 2 Frida Futbal za mrezami Gacy Gang v utoku Garfild sokuje Gejsa Goofy na vylete Gooool Gympl Happy Tree Friends Harry Potter 1,2,3,4,5 High school musical 2 Holka na hlidani Holky futbal nehraji Holky opet v akcii Holky v baliku Horton Horuce strely 2 Hory maju oci 2 Hospodu vam nedame Hostel Hot rod Hriesny tanec 2 Hudbu slozil, slova napsal Hura do basy Hvezdna pechota 2 Hvezdna pechota 3 Hviezdny prach Chci to Identity Idiocracy IQ genius Iron man Ja a moje prisera Ja jsem ty a ty si ja Ja som legenda Jak ukrast nevestu Jednotka prilis rychleho nasadenia Jelita ze stridacky Jen pres jeji mrtvolu Joey I 1-24 Joey II 1-22 Kacer Duffy Kamenak 1 Kamenak 2 Kamenak 3 Karcoolka Karlik a tovarna na cokoladu Kdy bych byl bohaty Kdyz si Chuck bral Larryho Klamar, klamar Kliatba bratov Grimmovocv Cd1, Cd1 Klik - zivot na dialkove ovladanie Klikar Charlie Knez je podes Koncer DJ tiesto Kopacky Kouzelna romance K-pax Kralovna rocniku Kraska a Osklivka Kraska a Zviera Kvaska Ladove ostrie 1 Ladove ostrie 2 Ladove ostrie komedia Ladove ostrie originalny film Ladovy medved 2 Lady a Trump 1 Lady a Trump 2 Laskou prastena Lemra leniva Let´s dance Letec Lilo & Stich 1 Lilo & Stich 2 Looney Tuns: Best of Bugs Bunny Looney Tuns: Zpet v akcii Lovci Drakov Lovci Myslienok Lovci pokladov Lovci Pokladov 2 - Kniha tajomstiev Lovecka sezona Madagascar Mala morska vila 1,2 Maly Nick Maly toaster Mas padaka Mash 1968 originalny film Medzi nami zvieratami Mejdan v Las Vegas Metro - DVD Mickey Mouse Mistri hazardu Moderni popelka Moja zena a ine katastrofy Moje krasna carodejnica Moje superbejvalka Money Monstrum Muj autak brouk Muj vudce Muj zivot idiota Muzske zalezitosti Na mi zen cd1, cd2 Na totenham(Hooligans) Na zivot a na smrt Najlepsie je to a snehu Nakladacka Nancy Drew Narnia 2 Narnia: Lev, Satnik, Carodejnica Naska Junior - DVD Nejlepsi ulovek cd1, cd2 Nekecej a padluj Nekoncena parba Nesahajte psum na parky Nevera po slovensky Neverte muzum Neviditelny Hulk Next Nikdy to nevzdavej Nitro Noc v muzeu Noc v Roxbury Obsluhoval jsem Anglickeho Krale Oden v ovlacich Old school Osklive kacatko a ja P.S. Miluji te Pan domu Pan telocvikar Pan vcelka Panenstvi na obtiz Par parmenu Cd 1, Cd 2 Pasca na zraloka Paty element Pecko pre zaciatocnikov Pirati z karibiku: Na konci sveta Pirati z karibiku: Na konci sveta Pirati z karibiku: Truhle mrtveho muze Pohadky ze zatoky Pokemon 1 Pokemon film Polarny Expres Poloprofesional Pomada Popoluska 2 Splneny sen Popoluska 3 Spat v case Posledni prani Posledni prazdniny cd1,cd2 Poznamky do skoly Prci prci prcicky 1 Prci prci prcicky 2 Prci prci prcicky 4 Prci prci prcicky 5 - ang Prci prci prcicky 6 Presto Princezna ladu Princezna na hrasku Proc jsem se jen zenil Prodam sefa, zn. specha Protiklady sa pritahuju Protivny sprosty holky Prvni nedele Prvni snih Rambo Rande mesiaca cd1,cd2 Rande na slepo Rande s celebritou Ratatouille Reno 911: Miami Rise hracek Ro(c)k podvrataku Roaming Robinsonovci Rocky I az VI Rod spiderwickov Rrrrrr Rychle a zbesile 2 Rychlo a zbesilo 3 Tokyo drift Santa Claus 3 Scary movie 1 Scary movie 2 Scary movie 4 Scooby Doo Scooby Doo 2 Sesterstvo putovnich kalhot Sexi party 2 Shaggy dog Silenci na prknech Silene rande Sk8ari Skandali ze zivota zvirat Sklapni a zastrel me Skola zradzania Skrblik Sky Fighters Akce v oblacich Sladkych sedemnast Slunce, seno a par facek Slunce, seno, erotika Slunce, seno, jahody Smoulove - smouli kouzla a zazraky Snehurka - komedia Space Jam Spanglicky Speed Racer Sperbad cd1,cd2 Spersmradi mali geniove 2 Spiderman 3 Splachnuti Spoust Stomp the Yard Straspytlik Sup sem sup tam Super mario bros Super nahradnik Superhrdina Superlhar Surfarska akademie Svudnikovo desatero Tajemstvi lonskeho lera 3 Takova normalni holka Takovi normalni pubertaci Taxi 4 Telo na telo Tesne vedla The Game To najlepsie z Tweetyho a sylvestra Tohle je Sparta Tom a Jerry Tom a Jerry (film) Tomb Raider Legent - DVD Transformers Trener Carter Tri orisky pro popelku Trinactka Tvrdak Taylor Tvrde palice Univezalni uklizecka Urcite mozna Utajene bratstvo Uz jsme doma V retaziach V rytme stepu Van Wilder Vasen a cit Vegas baby Vim kdo mne zabil Vitej doma Vlasy Volani o pomoc Vse o orgasmu Vsetci maju radi Donalda Vybijena Vydas sa a basta XXX Yamakasi - DVD Za plotom Zahulime uvidime 1 Zahulime uvidime 2 Zachranci more Zapisnik jedne lasky Zarabaj peniaze Zbouchnuta Zelena je trava Zelvi ninja Zhrave napady Zivot je pes Zlaty kompas Zlocin je extremny sport Zpatky do skoly Ztroskotana laska Zvudne zombie
ahoj. chcela by som ťa poprosiť, ak budeš mať čas (teda hodne času), mohol by si na hellshare upnúť tieto filmy: Harry Potter(všetky časti), trilógiu Slnko, seno, Knez je podes, Kouzelná romance, Piráti z karibiku 3, Pomáda, Prci, prci prcičky (všetky), Rande s celebritou a Hoky futbal nehrají. Viem, že je toho veľa, ale... vďaka Janka
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Upozornenie: žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri.
Autor stránky neberie žiadnu zodpovednosť za príspevky odoslané uživateľmi. Nepoužívajte
tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkoľvek materiálov, ku ktorým nemáte
legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednosť
Autor stránky odmieta akúkoľvek zodpovednosť za prípadne porušovanie zákonov.
Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.