a aký kod tam mienite dat ?:) na rozbehnutie trackera je treba aspon 1 a viac koderov php mysql kodu , server , + ludi co ste vraveli ze mate ,no ak to vsetko mate tak vela stastia v rozbehnuti ale ak tam mienite dat zakladny kod rozmyslim si to
Registrovaný: 08 Sep 2006, 10:57 Príspevky: 60 Bydlisko: Niekde na Juhu
kondor Napísal:
a aký kod tam mienite dat ?:) na rozbehnutie trackera je treba aspon 1 a viac koderov php mysql kodu , server , + ludi co ste vraveli ze mate ,no ak to vsetko mate tak vela stastia v rozbehnuti ale ak tam mienite dat zakladny kod rozmyslim si to
podla mna vedia do čoho ídú a ak som správne pochopil tak to bude dobrá vecička... zíde sa to hlavne mne
_________________ Čas zahojí všetky rany. Zavisí od toho ako je tá rana hlboká...
Miso ale vies taky detail vy tam budete seedovat?Teraz zohnat poriadnych ludi je velmi tazke.Vies to sam zo svojich skusenosti...
Pozri aj keby nakoniec nikto z tých ludí ktorých tam voláme nesiel, nechcel alebo jednoducho neuplaodoval tak to budeme robit trebárčs aj osobne vsetci admini.. ale budeme to robit pre kom,unitu nie pre seba takze ocakavam ze sa ludia pridaju..
_________________ Nepýtaj sa čo môže urobiť fórum pre teba
ale čo môžeš ty spraviť pre fórum.
Tracker bol moj napad este za cias,ked som bol vo vedeni fora a zaoberal sa warezom.Bohuzial som dovtedy nestihol tento projekt zrealizovat.Takze tolko k tomu
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Upozornenie: žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri.
Autor stránky neberie žiadnu zodpovednosť za príspevky odoslané uživateľmi. Nepoužívajte
tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkoľvek materiálov, ku ktorým nemáte
legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednosť
Autor stránky odmieta akúkoľvek zodpovednosť za prípadne porušovanie zákonov.
Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.