Predmet príspevku: Re: Čo by ste privítali na fóre
Napísal: 13 Nov 2007, 11:04
Medium Downloader
Konečne ste s5, už som vás chcel vyhodiť zo záložiek Pridal som zopár príspevkov čo som spravil keď ste mali prestávku a zisťujem, že mi tu neuveritelne chýba vyhladávač v sekciach. Pri každom príspevku musím odísť zo sekcie na panelové tlačítko HLADAŤ a späť do sekcie...
Napísal: 14 Nov 2007, 10:27
Administrátor
zoldnier Napísal:
Konečne ste s5, už som vás chcel vyhodiť zo záložiek Pridal som zopár príspevkov čo som spravil keď ste mali prestávku a zisťujem, že mi tu neuveritelne chýba vyhladávač v sekciach. Pri každom príspevku musím odísť zo sekcie na panelové tlačítko HLADAŤ a späť do sekcie...
Dík
//*K* - jj ten chýba aj mne
Mno zatiaľ tá modifikácia neexistuje ale zaujímavé že v zhľade prosilver som ju uvidel každopádne sa pokúsim o port starých modifikácií do bb3.
salora Napísal:
Len tak mimochodom - o RSS sa neuvažuje? To by ma velice potešilo...
Hmm RSS taktiež ešte nevyšiel na bb3 ale myslim že to zanedlho bude súčasť seo packu.
Napísal: 14 Nov 2007, 13:10
Nováčik
Bodlo by to abecedne vyhladavanie v sekciach ako to bolo predtym. komu sa xce preklikavat 52 stranok kym si nieco najde...(v pripade ze nevie co hlada alebo si nevie spomenut na presny nazov)...
_________________ Fajčiť síce budem, ale piť neprestanem...
Napísal: 28 Nov 2007, 16:39
V.I.P
Registrovaný: 12 Jan 2007, 12:20 Príspevky: 380 Bydlisko: Baghdad
odkedy je tu BB3, tak po príchode SS nevyskočí okno, a ani si nevšimnem, že mi príde SS až po prečítaní e-mailu... tak som sa chcel opýtať, či sa to niekedy spojazdní
_________________ [ot]Prispevok, ktorý môže byť hodnotený ako spam[/ot] *ot = offtopic
Napísal: 23 Dec 2007, 08:17
Downloader
privátal by som tu abesedné usporiadanie sekcii. Podľa mňa sa sekcie napr. Hľadám filmy rozdelili na vyriečené a neyriešené bolo by to asi dosť prehľadné?
Napísal: 23 Dec 2007, 08:22
Administrátor
mienkofax Napísal:
privátal by som tu abesedné usporiadanie sekcii. Podľa mňa sa sekcie napr. Hľadám filmy rozdelili na vyriečené a neyriešené bolo by to asi dosť prehľadné?
Všetky vyriešené témy sú zamknuté. K abecednému zoradeniu som sa už vyjadroval.
Užívatelia prehlaidávajú toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Upozornenie: žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri.
Autor stránky neberie žiadnu zodpovednosť za príspevky odoslané uživateľmi. Nepoužívajte
tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkoľvek materiálov, ku ktorým nemáte
legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednosť
Autor stránky odmieta akúkoľvek zodpovednosť za prípadne porušovanie zákonov.
Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.