Len registrovaní užívatelia môžu pozerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum.
PASSWORD:NO!
.. Enjoy with G4S.of.unique.crew.uploaders uploads !!!
Citácia:
Linky sú kombinovateľné / Links are interchangeable ! In the case of the problem always contact me through the SS / PM! Button thank you or other thanks always comfort !
Len registrovaní užívatelia môžu pozerať odkazy v tagu code! Registrujte sa alebo sa prihláste na fórum.
Chtěl jsem vám ukázat něco ze svého nočního života. Samozřejmě u toho nemohla chybět kamera a tlustý balíček bankovek. Potřeboval jsem jich dost, protože ten bar, kam jsem vyrazil, byl plný pěkných, mladých kočiček. Kupodivu byly, po pár panácích dobrého pití, ochotny leccos ukázat. Takže uvidíte přehlídku nádherných koziček a voňavých kundiček. Jedna moc hezká brunetka velmi silně bojovala s předsudky. Dokonce už držela moje péro v ruce, ale nakonec ucukla. Škoda, určitě by šukala jako o život. Krásné barmanky jsem si všimnul už při příchodu, nešla totiž přehlédnout. Působila trochu odměřeně, ale když čas pokročil a alkohol v krvi stoupnul, tak jsem vyrazil do útoku. Stálo mě to balík, ale nakonec jsem jí ve skladu protáhnul tu mokrou, vyholenou pičku. Ta sexy blondýna mrdala parádně a zcela bezpochyby se jí to líbilo. Byl jsem tak nadržený, že jsem jí celou postříkal a raději vypadnul, protože se začala nějak moc zajímat o to, co budu dělat s tou natočenou kazetou. Raději se na to hned podívejte, než začne dělat nějaké problémy.
Také vás zajímá, jak budou slečny reagovat, když se jich natvrdo zeptám, jestli znají Rychlý prachy? Zkusil jsem to v metru a jen zíral na ty odpovědi. Neuvěřitelné. Nechtěl jsem však ten den zůstat na suchu a trpělivě čekal, až vycítím příležitost. Po spoustě marných pokusů se mi před kameru dostala překrásná tmavovláska. Její velké kozy jsem si prostě nemohl nechat proklouznout mezi prsty. Tak dlouho jsem do ní hučel, až souhlasila. Byl jsem tak nadržený, že jsem jí zatáhnul do nějaké sklepní kóje nejbližšího domu a tam to na ní vybalil. Pomohly až úplně všechny prachy co jsem měl. Měla krásnou vlhkou kundičku a ty její kozy, no prostě paráda. Ve finále jsem jí nastříkal plnou pusinku, ale ta potvora to prostě zadarmo spolknou nechtěla. Co jsem mohl dělat. Bez peněz do hospody nelez. Škoda, ale byla fakt úžasná, to se musí nechat. Více na rychlyprachy.cz
Také vás zajímá, jak budou slečny reagovat, když se jich natvrdo zeptám, jestli znají Rychlý prachy? Zkusil jsem to v metru a jen zíral na ty odpovědi. Neuvěřitelné. Nechtěl jsem však ten den zůstat na suchu a trpělivě čekal, až vycítím příležitost. Po spoustě marných pokusů se mi před kameru dostala překrásná tmavovláska. Její velké kozy jsem si prostě nemohl nechat proklouznout mezi prsty. Tak dlouho jsem do ní hučel, až souhlasila. Byl jsem tak nadržený, že jsem jí zatáhnul do nějaké sklepní kóje nejbližšího domu a tam to na ní vybalil. Pomohly až úplně všechny prachy co jsem měl. Měla krásnou vlhkou kundičku a ty její kozy, no prostě paráda. Ve finále jsem jí nastříkal plnou pusinku, ale ta potvora to prostě zadarmo spolknou nechtěla. Co jsem mohl dělat. Bez peněz do hospody nelez. Škoda, ale byla fakt úžasná, to se musí nechat.
Přísahám, že jsem ještě nikdy nezažil takovou oslavu Silvestra, jako byla tahle. Bar plný krásných holek, které neměly vůbec žádné zábrany. Překrásná blondýnka Lucka a její kamarádka se tenhle večer staly mými spojenkyněmi. Společně jsme obsadili dívčí záchod a každá příchozí slečna musela minimálně ukázat prsa. Sice to stálo hromadu rychlých prachů, ale před půlnocí už nebyla v baru snad žádná holka, která by se nepochlubila svými kozičkami před zvídavým okem mé kamery. Lucka a její kámoška mi navíc předvedly rajcovní lesbickou show, takže jsem měl v kalhotách pěkný hukot. Když hodina pokročila a alkohol v krvi přítomných nabral děsivé hodnoty, zahrál jsem si na šmíráka. Na pánském WC se mi podařilo natočit šoustání jedné namol opilé dívky s klukem, kterého asi viděla poprvé v životě. Ta chudinka se úplně sesypala, když zjistila, že jsem je přitom natočil. Nakonec, když už to vypadalo, že jen já ten večer budu ten, kdo si nezašuká, objevila se ONA. Anděl. Musel jsem jí prostě dostat. Skončili jsme ráno na ulici v mém autě a tam jsem té krásce vystříkal kundičku. Byla prostě fantastická, takže jsem se udělal i podruhé a to do její pusinky. Na rozloučenou se nechala natočit při čůrání. Doufám, že jsem jí neviděl naposledy a věřím, že se vám tenhle díl bude líbit. Všem hodně sexu do nového roku!
OSMADVACÁTÝ ÚLOVEK (PRAHA - 26.02.2009) Četl jsem spoustu článků v novinách a časopisech o tom, jak si vysokoškolačky přivydělávají na studium. I vy určitě víte, že některé z nich nemají problém používat své mladé tělo jako zdroj příjmů. Popadl jsem kameru a vyrazil přímo do centra dění pro odpovědi a s jasnou vidinou na úspěšný lov. U jedné nejmenované pražské vysoké školy jsem začal odchytávat mladé studentky a šel rovnou na věc. S komunikací nebyl prakticky žádný problém a po chvilce snažení se mi dokonce podařilo přemluvit jednu půvabnou blondýnku z Ostravy, aby se za rohem celá svlékla a ukázala co má mezi nohama. Škoda, že nechtěla více, protože byla opravdu moc pěkná. To další slečna, štíhlá tmavovláska, která si přivydělává jako dětská chůva, byla ze začátku odměřená, ale vzal jsem jí na kafe a tam jí nabídl 20.000,-Kc za soulož. Na toaletě si přepočítala své rychlé prachy a pak už to jelo jako na horské dráze. Měla úžasně úzkou kundičku a to byl pořádný průšvih, protože jsem to nějak nezvládl a vystříkal se do ní. Pořádně se naštvala, protože nepoužívá antikoncepci a tak jsme honem mazali do lékarny pro Postynor. No, snad to všechno dopadne dobře. Držte mi palce. Díky.
Užívatelia prehlaidávajú toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Upozornenie: žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri.
Autor stránky neberie žiadnu zodpovednosť za príspevky odoslané uživateľmi. Nepoužívajte
tieto stránky k distribúcii alebo k downloadu akýchkoľvek materiálov, ku ktorým nemáte
legálne opravnenie alebo licenciu. Všetky príspevky sem vkladáte na vlastnú zodpovednosť
Autor stránky odmieta akúkoľvek zodpovednosť za prípadne porušovanie zákonov.
Kopírovanie obsahu bez písomného súhlasu autora stránky je trestné.